Geachte lezer/es,


Reacties kunnen enkel via e-mail doorgegeven worden. Het is niet mogelijk om een account aan te maken en een reactie op de blog te geven. De reden is heel simpel: dit systeem moet zo eenvoudig mogelijk blijven. Accounts aan kunnen maken, inloggen, sessies bijhouden, naderhand reacties redigeren, het maakt een systeem allemaal ingewikkelder en veel arbeidsintensiever. Dat is niet de bedoeling van dit systeem.

Daarom: als u wilt reageren, stuurt u dan alstublief een e-mail naar blog (e-mail wordt nu nog opgezet, mijn excuses). Als u daar nog de domeinnaam aan toevoegt, dan zal de e-mail in het juiste postvak belanden. Als de inhoud geschikt geacht wordt om aan de blog toe te voegen, dan zal dat gebeuren. Geschikt geacht gaat voornamelijk over of het een daadwerkelijke reactie op de blog is en of het taalgebruik fatsoenlijk genoeg is.

Vermeldt u alstublieft bij uw reactie over welke blog het gaat. En mocht u op een andere reactie reageren, zegt u dat dan ook. Dan kan ik uw reactie op de door u gewenste plaats toevoegen.


Ubuntu,


Loek Bergman

LinkedInpagina Loek Bergman
Twitteraccount Loek Bergman
Pagina van Loek Bergman op stackoverflow